Straight to the content Straight to the footer
eqin header image

Equipment Solutions

EQIN biedt u oplossingen op maat, met een uitgebreid verhuurassortiment van industrieel materieel en serviceconcepten die u optimaal laten functioneren.

Huren bij EQIN betekent meer efficiency, optimalisatie en reductie van integrale kosten, kortere lijnen en heldere service. We vertrekken steeds vanuit onze technische knowhow en ervaring en een cultuur waarbij veiligheid voorop staat.

Enthousiaste klanten, daar doen we het voor!

Ons Materieel

Als u huurt bij EQIN werkt u met het nieuwste materieel. We volgen de ontwikkelingen in uw branche op de voet en lopen voorop bij innovaties van materieel. We zijn altijd op zoek naar producten waarmee u veiliger, sneller, makkelijker of energiezuiniger kunt werken. Ons assortiment materieel en consumables is dan ook voortdurend in beweging.

Ons materieel

Project SERVICES

Naast reguliere verhuur biedt EQIN totaaloplossingen en serviceconcepten op maat van projecten, turnarounds en shutdowns: Tijdelijke voorzieningen voor stroom, licht, lucht en lassen, on-site verhuurdepots voor gereedschappen en consumables en logistiek beheer projecten. Ons uitgangspunt is dat wij uw organisatie maximaal ondersteunen, zodat uw medewerkers en contractors ongehinderd kunnen werken. 

Onze Project Services

Inhouse Services

Met haar Inhouse Services gaat EQIN verder dan het leveren van equipment en voorzieningen voor regulier onderhoud en TA's. EQIN kan ook dagelijks beheer uitvoeren en met een voorzieningsplan het equipment en voorzieningen optimaal afstemmen op het onderhoudsplan van organisaties. 

Onze Inhouse Services

HEEFT U VRAGEN OVER ONZE EQUIPMENT SOLUTIONS?

Neem vrijblijvend contact op met:

EQIN

Your Industrial Equipment Solutions Partner

eqin materiaal container 12 x 2.5 M

article number

Do you have any questions about this product?

0800 837 48 73 0800 837 211