Straight to the content Straight to the footer
Home > Equipment Solutions > Ons Materieel
eqin header image

Ons Materieel

Meer dan verhuur!

OP- EN AFBOUW VAN INSTALLATIES

EQIN levert complete lucht-, licht-, lasgas- en stroominstallaties voor de meest uiteenlopende situaties. Op basis van een uitgebreid en geavanceerd assortiment ontwerpen en installeren we voor u het beste  systeem op maat.

BRANDSTOF MANAGEMENT

EQIN zorgt ervoor dat machines altijd blijven draaien! Wij regelen voor u het brandstofmanagement voor uw stroom- en persluchtvoorziening gedurende het hele project. Zo voorkomt u onnodige stilstanden, enorme kosten en kunt verder met uw project.

LONG TERM USE

EQIN Long Term Use biedt u de mogelijkheid voor een lange aaneengesloten periode te huren als aanschaf geen optie is. Gedurende de hele huurperiode beschikt u over state-of-the-art equipment en gereedschappen terwijl wij voor de perfecte werking van de apparatuur zorgen. Is er een technisch probleem dan is een telefoontje voldoende en zorgt EQIN voor een oplossing.

RERENT

Als one-stop-shop biedt EQIN haar klanten altijd een compleet assortiment industriële verhuurapparatuur aan. We stemmen onze vloot af op de specifieke behoeften van onze klanten en blijven daarin innoveren. Voor materieel dat we niet zelf in ons assortiment hebben, werken we samen met gespecialiseerde partners. 

U kunt bij EQIN terecht als uw vertrouwde aanspreekpartner, met dezelfde service en ondersteuning, ook voor al het materieel dat we niet zelf in onze vloot hebben!

TRANSPORT SERVICES

Voordelig bezorgen en halen in o.a Nederland, Duitsland en België. U weet waar u aan toe bent. EQIN hanteert een heldere tariefstructuur. De transportkosten zijn vooraf bekend en vindt u samen met de huurkosten terug op de factuur. 

EQIN bezorgt het materieel op een door u opgegeven bestemming. We spreken duidelijk af wanneer u ons kunt verwachten. En we doen alles wat we kunnen om die afspraak na te komen.

TOOLS & EQUIPMENT MANAGEMENT

Tools & Equipment Management (TEM) geeft uw bedrijf meer inzicht in de materieelvoorziening. Met behulp van de TEMscan® brengen we uw materieelbeheer en kansen in kaart. Vervolgens maken we een plan van aanpak waarmee we een geruisloze overgang garanderen naar een efficiënter materieelbeheer.

Tools & Equipment Management van EQIN:

  •  Verlaging kosten materieelbeheer
  •  Kosten van materieelbeheer inzichtelijk en beheersbaar
  •  Korte doorlooptijd en snelle resultaten

Vragen over ons materieel?

Neem vrijblijvend contact op met:

Dennis Doorduin

Manager Techniek

eqin materiaal container 12 x 2.5 M

article number

Do you have any questions about this product?

0800 837 48 73 +32 800 211 71