Straight to the content Straight to the footer
Home > Welding Solutions > Lasapparatuur > Geautomatiseerd lassen > Langsnaadlassystemen
eqin header image

Langsnaadlassystemen

IN ALLE GEVALLEN KOSTENEFFECTIEF

Afhankelijk van de taak vallen Fronius systemen met lasnaden in de lengterichting op door talloze eigenschappen: het individuele of universele toepassingsbereik, hoogwaardige componenten, het compacte modulaire ontwerp, de ergonomische structuur en de intuïtieve gebruikersinterfaces met duidelijk programmabeheer. De nadruk ligt op lassen zonder vervorming en met hoogwaardige lasnaden.

ArcRover 15

De batterijgevoede ArcRover 15 is een universele lastractor voor het mechanisch lassen van langsnaden. De geïntegreerde permanente magneet zorgt voor een optimale hechting en optimale tractie voor wielen. Kan ook verticaal worden gebruikt. 

LASPROCES: MIG-MAG

Meer over de Arcrover 15

ArcRover 22

De batterijgevoede ArcRover 22 is een universele lastractor voor gemechaniseerd langsnaadlassen. De geïntegreerde permanente magneet zorgt voor een optimale hechting en optimale tractie voor wielen. Kan ook verticaal worden gebruikt.

LASPROCES: MIG-MAG

Meer over de ArcRover 22

FlexTrack 45 PRO

De compacte lastractor is inzetbaar in een breed scala aan toepassingen. Afhankelijk van de vereisten kan een van de drie verschillende railtypes worden geselecteerd. FlexTrack 45 Pro-lastractoren zijn perfect voor allround gebruik in industrieën waar oppervlaktegeometrieën variëren, zoals in de scheepsbouw of containerbouw.

LASPROCES: MIG-MAG / CMT

Meer over de FlexTrack 45 Pro

Meer info over deze systemen?

Neem vrijblijvend contact op met:

Carlo van den Bulk

Productmanager Welding Equipment

eqin materiaal container 12 x 2.5 M

article number

Do you have any questions about this product?

0800 837 48 73 +32 800 211 71